גזל בזמן שעות העבודה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 29/06/11 14:34 כז בסיון התשעא

שאלה

שלום וברכה

אני עובדת 5 ימים בשבוע כל יום מ8:00 עד 15:30. מגיעה לי הפסקת אוכל שלושת רבעי שעה ביום.

רציתי לשאול אם אני מנצלת הפסקה זו לסידורים אישיים שלי מחוץ למקום העבודה, ובחלק מהזמן גם למטרת האוכל האם זה גזל זמן?

לדוגמא מס' פעמים בשבוע אני יוצאת לשליחויות של מקום העבודה ובזמן זה אני עושה גם את סידוריי האישיים על חשבון הפסקת האוכל. וכשמגיע זמן האוכל אני נשארת לעבוד במקומי ואוכלת בין לבין, משהו שלא מפריע לשגרת העבודה.(אחרים בעבודה הולכים למטבח ויש ימים שיושבים שם שעה שלימה).

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב .
מותר מעיקר הדין אולם רצוי לידע את המעביד כדי שלא יחשבו שאת נכשלת בהונאת המעביד.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן