גובהו של משה רבנו

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 20/01/07 13:36 א בשבט התשסז

שאלה

שלום רב,

בשיחה בחברה טען אחד המשתתפים שגובהו של משה רבנו היה 6 מטרים.

נראה לי המון. מה היה גובהו, איפה אפשר למצוא את זה בתנך/ בספרים אחרים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,
בתורה לא מוזכר שהיה למשה גובה יוצא מן הכלל. אני לא מכיר מקורות שאומרים אחרת, אם ישנם מדרשים כאלו צריך לעיין שם ולראות האם דברים כפשוטם או שכוונת חז"ל להעביר מסר מסוים (מה שיותר מסתבר).
דני, צוות ישיבת הר עציון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן