ברסלב

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 23/07/08 17:50 כ בתמוז התשסח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב שלמה בן אליהו שליט"א,

רציתי לומר לרב תודה גדולה על השתתפותו באתר!

אני ממש נהנת לקרוא שו"תים של כבודו.

יש לי שאלה לכבודו-

בשו"ת באתר דתי ברשת (http://dati-breshet.co.il/sut-192) כתב הרה"ג שלמה אבינר שדרך הברסלב אינה דרך מומלצת לילך בה.

מדוע כתב כך הרב? אני מניחה שהרב אבינר לא פסק לפי דעתו האישית אלא לפי דעת תורה. לא?

תודה רבה =)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב .
מן ההגינות לשאול את הרב שכתב ,כי הרב לא זקוק להסכמות שלי .

אני מניח כי הרב דיבר על מי שלא נולד לתוך חסידות ברסלב אלא הוא מחפס \דרך ..אז מי שלא חסיד למה ומדוע יקח לעמצו חסידות שאין לה רבי חי??

בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן