ברכת מעין שלוש

חדשות כיפה הרב דוד לוי 10/07/12 21:54 כ בתמוז התשעב

שאלה

שלום..

בברכת מעין שלוש יש על המחיה וצריך לברך אחרי שאוכלים חמשת מיני דגן,ובניהם שיפון..אם אכלתי לחם שיפון מלא מה אני מברכת המוציא או מעין שלוש?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

על לחם שיפון נוטלים ידים ומברכים 'המוציא' וברכת המזון כמו לחם רגיל.

בציפיה לישועה דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן