ברכת החמה/בכורות

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 01/03/09 21:50 ה באדר התשסט

שאלה

כבוד הרב

השנה נזכה בע"ה להשתתף בברכת החמה שמועדה חלה הפעם בערב פסח. האים ניתן לעשות סעודה לכבוד האירוע הנדיר הזה וככה לפטור מהבכורות לצום?

בברכה לגאולה שלמה בקרוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב
סעודה לסיום מסכת ולשלב את ההודאה על הברכה.
אבל לא שמענו כי על ברכה נדירה עורכים סעודת מצווה,כזו הפוטרת מתענית.

בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן