ברכות

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 13/11/06 10:28 כב בחשון התשסז

שאלה

שלום רב

רציתי לדעת אם כשאני מברך ברכת המוציא

זה פותר גם את כל מה שהתכוונתי לשתות באותה ארוחה?

או שעליהם צריך לברך בנפרד?

כי אני יודע שברכת המזון כברכה אחרונה פותרת את הכל בעצם או שלא

תודה רבה

בשורות טובות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ברכת המוציא פוטרת גם את השתיה, למעט יין שמפני חשיבותו הוא קובע ברכה לעצמו, ויש לברך עליו "בורא פרי הגפן".

בברכה,
רונן לוביץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן