ברית....

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 09/08/07 10:08 כה באב התשסז

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום

האם כאשר עושים לתינוק ברית חייב להיות מניין ומה באשר לתינוק שעשו לו ברית בלי מניין...

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שולחן ערוך יורה דעה סימן רסה סעיף ו
היכא דאפשר, עבדינן למילה בעשרה. והיכא דלא אפשר, עבדינן בפחות מעשרה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן