בקשר לימים הללו בין המיצרים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/07/14 12:49 כז בתמוז התשעד

שאלה

בס''ד

שלום כבוד הרב!

עכשיו בימים אלו אסור לשמוע שירים,ללכת לים\ברכה ... ועוד כמה דברים.

השאלה שלי היא: אם מותר ללכת לראות סרט בקולנוע? האם זה מותר בימים אלו?

אשמח לתשובה וגם להסבר מדוע ...

תודה רבה :)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אם בסרט אין בעיות צניעות ואין מוזיקה שמחה. אפשר לראות אם הוא מביא תועלת.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן