בית חדש

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/08/07 20:01 כב באב התשסז

שאלה

שלום וברכה,

בימים אלו אנו נכנסים לדירה לא חדשה שאיננו מכירים את הדיירים הקודמים.

האם וכיצד ניתן להכשיר את השיש והכיור?

בתודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

מזל טוב .וכדאי לכם לעשות חנוכת בית :

https://www.kipa.co.il/ask/show/76116

אפשר להכשיר את השיש והכיור בדרך הבאה:
1)לנקות טוב את הכיור ואת השיש כולל החיבורים .
2)לא להשתמש 24 שעות .
3)לצקת קצת חומר מפגל כגון אמה ולערות מים רותחים מקומקום חשמלי על כל הכיור ומשטח השיש כולל הברזים וכולל המסנן.וכולל משולש האשפה אם יש.
עירוי המים הרותחים צריך להעשות על כל המשטח ולא לשפוך במקום אחד ולסמוך על כך שהמים ניגרים מאליהם.
4)לאחר העירוי לגרוף את המים ולייבש את השיש לתחילת שימוש.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן