ביקור חולים!!דחוף ביותר!!

חדשות כיפה הרב שי פירון 03/06/07 17:20 יז בסיון התשסז

שאלה

כבוד הרב שלום! חברותיי ואני התבקשנו להכין עבודה בתושב``ע על נושאים שבין אדם לחברו. בחרנו בנושא ביקור חולים, והסתכלנו במקורות, ואז נתגלה לעיניינו שהשכר של ביקור חולים הינו עולם הבא. רצינו לשאול, למה השכר של ביקור חולים הוא כ``כ גדול..הרי בסה``כ ללכת לבקר את החולה זה לא טרחה גדולה כמו כיבוד הורים. אם תוכל לענות לשאלתנו בהקדם. תודה מראש, מוריה וחברותיה.

תשובה

ב"ה

שלום

ביקור חולים היא מן המצוות שאין להן שיעור - היינו שאין גבול לקיומם. ולפיכך מי שמשקיע בקיומה של מצווה זו ללא גבולות, זוכה לשכר מעל גבולות הטבע, היינו - עולם הבא

כל טוב,

שי