ביעור חמץ

חדשות כיפה הרב דוד לוי 05/04/09 16:02 יא בניסן התשסט

שאלה

שלום!

אנחנו זוג צעיר, ומתכננים ליסוע להורים לכל החג, ולעזוב את הבית שלנו כבר ביום שני. כיצד עלינו לנהוג בעניין ביעור חמץ אצלנו בבית? (האם לעשות ביעור חמץ כבר בערב לפני הנסיעה, או שמספיק רק לנקות את הבית, ולעשות ביעור חמץ בבית הורים?)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

את הבית תבדקו מחמץ לפני צאתכם רצוי בערב קודם.
צריך לבדוק רק מקום שנהגו להכניס לשם חמץ ומחשש של חמץ גדול [לא מפירורים]
כמו כן אם יכנסו לדירתכם בחג צריך לשלט היטב את המקומות של החמץ ושהמטבח לא הוכשר.

בדיקת חמץ ב בברכה תעשו בתיק / במכונית בליל יד
חג שמח ונסיעה טובה
דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן