ביעור חמץ

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/05/11 18:55 כט בניסן התשעא

שאלה

אם כבר נערך בבית ביעור חמץ אבל ליל הסדר עדיין לא הגיע מה אוכלים במקום לחם?.

תודה רבה והמשך יום נעים!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

לא אוכלים חמץ, אבל שאר דברים (ירקות, פירות, בשר דגים וכו') אפשר.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן