בינו לבינה?

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 11/08/08 22:54 י באב התשסח

שאלה

אני מקווה שתוכלו לעזור לי- לפני די הרבה חודשים התחיל לדבר איתי בחור באוניברסיטה, כבר מההתחלה היה לי ברור שהוא לא מה שאני רוצה, אך אכשהוא עשיתי טעות איומה ונתתי לו את המס' שלי. הוא התקשר פעם אחת ודיברנו כרגיל ואח"כ פשוט הפסקתי לענות לו. ראיתי אותו כמה פעמים אח"כ- בהחלט אפשר היה ליראות שהוא מאוד ניפגע והוא התעלם ועשה כאילו הוא לא מכיר אותי.

איך מכפרים על דבר כזה? איך חוזרים בתשובה? זה מידי פעם עולה ומטריד אותי כ"כ!!

אני לא חושבת שריאלי להתקשר אל הבחור ולבקש את סליחתו, הדבר קרה כבר מזמן ומאז יצא לי לראות אותו כמה פעמים במקרה והוא התנהג כאילו הוא לא מכיר אותי. אני לא חושבת שיהיה טוב אם אני אתקשר (מה גם שדיברנו בסכ"ה פעם אחת פנים אל פנים ופעם אחת בטלפון לפני זמן רב- הוא בוודאי יגיד שהוא לא זוכר וכו') אך עדיין הדבר מאוד מאוד מציק לי ואני פשוט רק רוצה לדעת שכיפרתי עליו לגמרי והוא מאחורי, מה אני יכולה לעשות??

תשובה

שלום

את יכולה להעביר התנצלות בכתב בצורה קצרה מאד ומתומצתת, או ע"י מכר משותף- כך שתוכלי להרגיש יותר שקטה עם עצמך.
ובכלל מיד לאחר שתחליטי איך לסיים את הפרשה, אפ' אם תחליטי פשוט להתעלם וזהו, כדי פשוט להפסיק מלחשוב על זה ואז זה יעברו כל המחשבות המטרידות האלו (משניכם).

בהצלחה.