בינו לבינה...

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 13/02/07 00:38 כה בשבט התשסז

שאלה

שלום הרב,

יש לי ידידה שאני בקשר ממש טוב איתה, אנחנו מדברים ממש הרבה, כמעט כל יום.

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שזה לא טוב הקשר הזה (אני בן 17). ניסיתי להאט קצם עם התדירות שאנחנו מדברים אבל אני לא מצליח...

אני חושב שהדרך הטובה ביותר זה לדבר איתה על זה (היא בחורה שמבינה עניין במיוחד בנושא הזה..) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה...

יש לרב כמה עצות בשבילי?

תודה רבה!

תשובה

שלום לך,
אם הבחורה היא טובה , היא ודאי תבין שהקשר כרגע אינו בשל ואינו ראוי, ולפיכך מתוך הערכתך את מעלתה והערכתך את קדושת הקשר בין איש לאשתו , ורצונך להתפתח ולהבשיל , ראוי שתפרדו.
בברכה,
אריאל פריש.