בינו לבינה

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 21/01/07 21:49 ב בשבט התשסז

שאלה

הרב אני לא כל כך רוצה ליכתוב אל מי אני מדברת ואני חושבת שזה לא משנה הרב אם למישהי יש חבר בגיל 13 חבר שהיא מרגישה שהוא אמיתי אבל ביגלל שהיא היתה במצב נורא נמוך מיבחינת אמונה והיתחזקה מאוד אז היא לא ניפגשת אם החבר שלה וזה גורם לה למצבי רוח קשים מאוד ולפעמים לדיקעונות קשים מאוד אבל הבעיה קמעת הכי קשה שהיא נילחמת אם עצמה כל הזמן אם להיפגש איתו או לא אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהר הדס

תשובה

שלום
לא כדאי להפגש עם בחור בגיל כזה צעיר וזה אסור.
כדי לעזור לחברה צריכה את ושאר החברות להיות לידה ובשבילה , לעודד אותה בתקופה הקשה שביא עוברת ואז בעז"ה תבוא תקופה יפה יותר

בברכה
אלישע פיקסלר