בין המיצרים (שלושת השבועות)

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/06/13 13:45 כ בתמוז התשעג

שאלה

האם מותר לנגן בכלי נגינה כלשהו בבין המיצרים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום!

אין לנגן בכלי נגינה בבין המצרים, וכן מנהג כל העדות, זאת מחמת אוירת החורבן על המקדש ועל חוסר השראת השכינה.

כל טוב!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן