בטחון

חדשות כיפה הרב שי פירון 31/12/06 16:05 י בטבת התשסז

שאלה

בס"ד.

שלום רב.

אנ תלמידה בשמינית, אשר מאד רוצה לעשות, לעזור ולסייע, לקדש שם שמיים בעולם. להפיץ את האור.

אך משהו בי חוסם,

אני מפחדת לעשות מה שאני רוצה, ובמקום זה עושה מה שאחרים רוצים שאעשה.

יש לי בעיה בביטחון העצמי, וזה פוגם לי בעבודת ה' ובכלל החיים.

אני מחקה אחרים במקום להיות מי שאני.

איך אוכל לשנות את זה? לבטוח בעצמי?

מה לעשות בכדי לבטוח בעצמי ובקב"ה ובכך לפעול ולעשות, ולקדש שם שמיים?.

מקווה שהכל מובן וברור.

תודה רבה.

תשובה

ב"ה

שלום,

כונותייך הטהורות יכולות להיות משמעותיות ואין ספק שאם תקבלי עזרה משמעותית מדמות מקצועית שיש לה הבנה בתורת הנפש - תוכלי לראות ברכה גדולה.
אני מציע לך לפנות לעזרה מקצועית. זו אינה שאלה לרב אלא לדמות בעלת הבנה בתורת הנפש.

הרבה הצלחה בכל מעשה ידייך,

שי