בחירת שם

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 09/12/09 20:33 כב בכסלו התשע

שאלה

לפני כשבועיים וחצי בשבת ה-21 לנובמבר נולד לנו בן בשעה טובה,לי קוראים עדי ראובן ולאשתי קוראים זהבית לאורך כל ההריון חשבנו על השם עומר הוא נולד ולא היו לנו ספק בשם וכך גם שמו,אך לאחרונה כל מיני מלעיזים טוענים שיש להוסיף שם אמצעי אבקש לדעת האם לדעתכם השם מתאים אציין שלא עבר בראשי להתייעץ עם רב לאחר בלידה אך עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.

תשובה

שלום
השם ראוי ומכובד ואין בו בעיה כלל, כדאי לזכור שלחינוך יש הרבה יותר השפעה מהשם עצמו.
ברכה והצלחה