בחירת שם

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 05/09/08 17:14 ה באלול התשסח

שאלה

נולדה לי בת בשעה טובה,ורציתי לדעת האם ניתן להעניק לה את השן ליאל ולתת לה שם שני את שם אימי שתחייה,מגי. כמו כן אם השם של אימי לא כדאי האם תוכל להציע לי מהיכן לקחת שם שני כיוון שהייתי נורא מעוניינת לתת לה שם שני אולי מהתנ"ך? בתודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
קראי לה שירת אמונה
מזל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן