בחירת שם לתינוקת

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 07/06/09 09:29 טו בסיון התשסט

שאלה

שלום רב,

בהולדת ביתי הראשונה שימוש אותי אתר-מוריה לבחירת שמות לפי פירוש ביהדות והיווה עבורי עזרה רבה ואני מאוד מרוצה מהבחירה.

כיום אני בהריון עם ביתי השנייה ובחיפושים אחרי האתר נראה ככול הנראה שהאתר נסגר-אשמח לקבל הכוונה לאתר זהה מסוגו של אתר מוריה כעזרה בבחירת שם ואם ידוע שאתר מוריה קיים בכתובת חדשה אשמח לקבל את הכתובת,

בתודה ובברכת שבוע טוב,

מיכל

תשובה

שלום
אינני מכיר
בכל אופו עדיף להתיעץ ישירות עם רב לאחר הלידה ולבחור שם שנראה בעינייך מתאים לאופי שאת חשה אצל הילדה