בחור יפה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/08/10 01:03 כה באב התשע

שאלה

שלום רב!

יצאתי לפני כמה זמן עם בחור מהמם חיצונית. ממש!!!

ואני מרגישה שמאז שיצאתי איתו עלו לי הדרישות - ונהייתי בררנית בעניין מראה חיצוני, קשה לי להמשיך קשר עם בחור לא כזה יפה - בהרגשה שאולי אני יכולה להשיג מישהו יפה . מה שלא היה לי קודם (באמת ניסיון העושר קשה מנסיון העוני!!!) כי אף פעם לא הכרתי כזה בחור יפה...

האם זו תופעה מוכרת? האם יש לה פתרון כלשהו?

תודה רבה

רות

תשובה

ב"ה

לשואלת שלום,

א. אני מבין שעזבת את הבחור היפה הראשון, למרות היותו ממש מהמם,
כלומר הבנת שהיופי הוא לא גורם מכריע בהחלטה, כי ישנם גורמים אחרים יותר חשובים.

ב. אני מציע לך להגדיר לעצמך מהם התכונות החשובות לך כאישה, מה את מחפשת בבעל,
אחד שנותן תחושת בטחון, רגיש, מבין, משתף,
ותדמיני לך בעל יפה בלי התכונות החשובות לך, איך זה נראה? איך זה מדומיין?
לא משהו!!

לאט לאט תכניסי לפרופורציה את הדמיון המטעה של היופי,
ולא תתני למראה החיצוני לפסול הצעות טובות !

בברכה,

דני ארגמן