בחורה עם קעקוע

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 15/07/09 12:15 כג בתמוז התשסט

שאלה

שלום,אני בן 34 רווק,חילוני מאמין שומר כשרות,אני נפגש עם בחורה שמוצאת חן בעיני מזה שבוע וחצי,הכל טוב ויפה ביחסים ביננו למעט שגיליתי שיש לה קעקוע,דבר שהיווה עבורי קו אדום בהיכרות של בחורה למרת נישואין עד כה,כיצד אתה מציע לנהוג? תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

הבעיה היא עשיית הקעקוע, זה איסור תורה.
אך לאחר שיש כבר אותו, הוא אינו חוצץ בטבילה, ואין איתו בעיה נוספת הלכתית.
כמובן אם רואים אותו, הוא משדר אוירה שאינה של תורה.

על כן, העיקר הוא מה היא חושבת על הקעקוע, האם היתה עושה אותו גם היום?

אני מציע לך להמשיך את הקשר ולהתמקד במה שטוב בינכם, בדוק אם אתה אוהב אותה, אם אתה מעריך אותה, אם היא גומלת חסדים, אם היא יפה בעיניך.
ושאל אותה לגבי הקעקוע אם זו התרבות שהיא הולכת בה.

בהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן