בדת רבנות ירושלים

חדשות כיפה רבני כושרות 01/03/17 14:18 ג באדר התשעז

שאלה

שלום רב. קיבלנו שתי עוגות שנקנו במאפיית הלחם של אורי, אחת חלבית ואחת פרווה. על החלבית כתוב בהשגחת בדץ רבנות ירושלים, על הפרווה לא כתוב כלום.נו

האם לאכול את העוגות או לזרקן אחר כבוד לפח? ר"

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

תתקשר למשגיח של המאפייה וברר את זה איתו- איך יתכן שיוצא מהמאפייה שלו מוצר ללא ציון כשרות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן