בגידה

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 22/01/09 16:42 כו בטבת התשסט

שאלה

כבוד הרב,

קיימתי קשר פיזי עם מישהו בעבודה בכיר ממני ללא ידיעת בעלי כמובן. לא שכבתי איתו אך במשך תקופה מסוימת היה בינינו מגע פיזי. אני לא יזמתי את זה מלכתחילה וניסיתי רוב הזמן לעצור את העניין אך אני מודה שעם הזמן התפתיתי גם אני לקשר הזה ולכן הוא לא הסתיים מיד.

לשנינו היה קשה מאוד עם מה שאנו עושים אך בכל זאת היה לנו קשה לעצור את זה.

לפני זמן קצר סיימנו את הקשר הזה והתלבטתי מה אם לספר לבעלי כיוון שברצוני לחזור בתשובה שלמה. לבסוף סיפרתי לבעלי והתוודיתי על הכל.

אני מרגישה נורא עם עצמי ואוהבת את בעלי מאוד. הוא כועס ובצדק.

יש לי מספר שאלות:

האם היית ממליץ מלכתחילה לספר לבעלי או שלשם שלום בית עדיף להשאיר את המצב בשקט (כל עוד כמובן לא מבצעים את המעשה שוב)

בנוסף, מה לדעתך עלי לעשות עכשיו? אני מדברת איתו המון ובוכה ומסבירה לו שהוא חשוב לי כמו פעם ושהטעות הגדולה היא שלי אך הוא מתקשה להתמודד איתי.

אני מרגישה איום, זה לא מתאים לי ולא הולם את כל הלך חיי.

אודה לך על תשובתך.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מה שהיה היה.
לכו לטיפול זוגי. אל תשארו עם הכאב לבד.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן