אתרים לא צנועים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/11/11 09:45 כו בחשון התשעב

שאלה

שלום וברכה,

אני בת 19 אחרי שירות לאומי.

אני נורא מתבישת בזה אבל הגעתי למסכנה שאני צריכה להפסיק ולשאול וזהו שזה יצא ממני.

לפעמים כשמשעמם לי אני נכנסת לאתרים לא צנועים.

אחרי שאני נכנסת אני מצטערת על זה ומתחרטת ואומרת לעצמי לא להכנס עוד פעם. אבל למרות שאמרתי נכנסתי.

אני לא יודעת למה זה קורה לי.

אני דתיה לכל דבר, ואני גם רוצה להתחיל לצאת עם בחורים ואני מפחדת שהדבר הזה יתקע אותי. אני רוצה להפסק עם זה!

(אני לא נכנסת הרבה לאתרים האלו אבל מדי פעם)

מה אפשר לעשות? אשמח לקבל הצעה שתעזור לי להתמודד.

תודה רבה! יומטוב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

טוב שאת שואלת ולא שומרת בבטן דברים מציקים.

יש מאמר מאוד יפה של היועצת תהל אלינסון בעלון עולם קטן,

יש בו מענה לשאלתך,

http://www.shoresh.org.il/hidush/fileshidush/292532278/עלון עולם קטן פרשת שופטים 315.pdf

בברכה,

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן