אני רוצה לכתוב משהו על המסך

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 11/01/07 01:32 כא בטבת התשסז

שאלה

שלום לכבוד הרב אליעזר אלטשולר,

מה שלום הרב?

כבוד הרב רציתי לדעת האם מותר לכתוב על החלק העליון של המסך "לתקן מלכות שדי"?

אני חושב שיש הרבה אנשים במיוחד בני נוער שנופלים בפגם הברית ולדעתי משהו כזה מבחינה פסיכולוגית יכול לעצור בעדם כי זה יהיה מול עינהם... מה כבוד הרב אומר?

תשובה

בע"ה
שלום רב, וסליחה על האחור.
הרעיון הוא בהחלט טוב.
בסימן הראשון בשולחן ערוך כתוב:" שויתי ד' לנגדי תמיד הוא כלל גדול בתורה ובמעלות הצדיקים אשר הולכים לפני האלקים, ....כשישים האדם אל לבו שהמלך הגדול הקב"ה אשר מלא כל הארץ כבודו עומד עליו ורואה מעשיו , כמו שנא' "אם יסתר איש במסתרים ואני לא אראנו נאום ד'" מיד יגיע אליו היראה וההכנעה בפחד ד' ית'ובושתו ממנו תמיד. ולא יתבייש מפני המלעיגים עליו בעבודת ד' יתברך..." .
בברכה, אליעזר