אני יודע שאני קצת באיחור אבל....

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 19/05/07 21:26 ב בסיון התשסז

שאלה

ניסתי לחפש תשובה לבד אבל בסופו של דבר התיאשתי כתוב בפרשת קדושים " קדושים תיהיו כי קדוש אני " למה ה' משווה אותנו אליו ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

כן כן זה קצת מפחיד ..[יש בנו נשמה קדושה אלוקית .]בזכותה אנו יכולים וגם נדרשים להגיע ל"קדושים תההיו".

אנו יותר קדושים מהמלאכים בגין כך.

בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן