אני יודע לכופף כפיות! אבל...

חדשות כיפה חברים מקשיבים 17/01/07 20:14 כז בטבת התשסז

שאלה

שלום וברכה,

קראתי את תשובותיכם בנוגע לכיפוף כפיות ולתופעת "בעלי הכוחות" שהתגלתה לאחרונה בטלוויזיה.

ברצוני לחזק דבריכם בכך שבעבר למדתי בבית ספר לקוסמים, וגם אני יודע לכופף כפיות,לעצור שעונים,להזיז חפצים מרחוק,לדעת מרחוק מה הבן אדם צייר,לנסוע בת"א עם כיסוי עיניים וכו' וכו' והכל טריקים פשוטים שכל אחד יכול לקנות וללמוד.

ומי שלא יודע שזה טריק משוכנע בודאות שיש פה אנרגיות או כוחות על טבעיים ויש כאלה שגם אחרי שמסבירים להם שזה טריק הם לא מאמינים וחושבים שיש לקוסם כוחות.

וגם לגבי התכנית המפורסמת "אורי גלר מחפש את היורש", כמעט כל הקוסמים שמופיעים שם הם קוסמים שרשומים באגודת הקוסמים. ראו

www.magic.org.il.

אינני בא להוציא שם רע על אף אחד, ואולי יש בעולם באמת בעלי כוחות, אבל מה שבאתי לציין זה שאת מה שעושים המנטליסטים על הבמה ניתן לקנות בחנויות קסמים ורוב מוחלט של האנשים שעוסקים בזה שאני מכיר הם קוסמים רשומים באגודת הקוסמים. ולפי חוקי האגודה אסור לקוסם לטעון שיש לו כוחות על טבעיים.

בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן