אמונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/11/06 14:34 ל בחשון התשסז

שאלה

שלום רב!!! מדוע הקב"ה מנסה אותי בענין פרנסה ,אני לא מצליח להסתדר עם המשכורת .דרך אגב פניתי לגמ"ח פעמונים .מחכה לתובה .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
לו היינו יודעים למה ריבונו של עולם עושה דברים - היה לנו יותר קל ואולי היינו יודעים הרבה יותר טוב מה לעשות. ברם, אין אנו יודעים, ועל כן אנו מתייחסים הרבה פעמים למציאות בתור ניסיון ושליחות.
מה שעשית עם פעמונים זה מצוין.
פעמונים אינו גמ"ח במובן המקובל של המילה. זו קבוצה מופלאה המסייעת להסתדר עם מה שיש. זו הדרך הנכונה ביותר בחיים.

כל טוב וברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן