אמונה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 17/09/16 22:27 יד באלול התשעו

שאלה

שלום

אני נערה דתייה ולאחרונה ראיתי סרטון מדעי על הבריאה שגרם לי לערער על קיום ה'. לפני זה האמנתי בכל הלב בקיומו, והדת והמדע (שגם בו אני מאמינה מאוד) לא נסתרו אף פעם. הייתי רוצה לחזור לקיים מצוות בלב שלם ולהתחזק בכל המובנים, אבל חוסר הוודאות מקשה עלי מאוד.

הייתי שמחה לקבל עצות והוכחות שישקיטו את מצפוני ושאוכל לעבוד את ה' באמת.. תודה רבה

תשובה

שלום

יש ללמוד על התיחסות התורה לעניינים המדעיים, ואז תגיע בע"ה מנוחת הנפש בתחום זה. אין סתירה בין שני גילויי ד' אלו.

עייני לדוגמא-
http://www.srugim.co.il/131650-גילוי-אדם-בן-10000-שנה-זה-לא-כפירה-בתורה

כל טוב