אמונה בבורא עולם

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 02/11/07 12:42 כא בחשון התשסח

שאלה

אני כבר לא יודעת מה לעשות..

אני כבר לא מאמינה שיש שם מישהו שמסתכל עליי כל הזמן.. בכל מקום.. ששומר עליי..

אני כבר לא מרגישה את זה כמו פעם.

אני כבר לא יכולה לחשוב יותר..

ונמאס לי כבר כל יום להגיד " זה יעבור" כי זה לא!

זה כבר ככה כמו חצי שנה בערך..

אני לא יכולה כבר לחשוב על זה יותר..

אני מפחדת להידרדר..

אני יודעת שהשלב הבא יהיה לחזור בשאלה אחרי שכבר חזרתי בתשובה..

אני כבר מיואשת..

דיברתי עם כל כך הרבה אנשים.. כולם אמרו לי לבקש לחשוב ללכת לכותל בלילה, ללכת לסליחות.

והלכתי, וכלום.

כלום לא זז. כלום לא קורה.

אני כבר לא יודעת מה לעשות!

תודה על ההזדמנות שנתתם לי לכתוב פה ולשפוך את הלב..

שני

תשובה

בסד

שלום רב.
סליחה על האחור,

אציע לך תרופת פלא...ממש פלא ,תרופה שנוסתה בהצלחה אצל אנשים צערים ומבוגרים והצלחה!!

[ללמוד!!!] פשוט ללמוד וללמוד עוד ועוד.
כי בתורה תמצאי תשובות לכל השאלות ולכל המצבים ,פשוט צריך לקבוע זמן ללמוד ,רצוי בחברה אבל אפשר גם לבד.לקחת ספר ולעבור עליו לאט לאט כמובן בהדרכה והכוונה .
או להשתתף בשעור [קבוע ]באיזור מגוריך.

אז לעבודה ולמלאכה!!
אהיה מוכן לכוון אותך אם תבחרי בתרופה שהצעתי.
בברכה