אלול תפילה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 19/08/07 10:21 ה באלול התשסז

שאלה

לרב שלום!

יש לי שתי שאלות בשני נושאים:

א. האם מותר לי להתפלל במכנסיים (אני בת..) שהן רחבות ולא צמודות וגם ארוכות?

ב. אני ספרדייה. אני רוצה להגיד סליחות אבל לא במניין אלא בבוקר כשאני קמה. מה אני צריכה לומר ובכלל האם יש חיוב בכך או שלא?

תודה רבה ושנה טובה..

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.
מותר לך להתפלל במכנסים בבית.(אני מבין כי זו השאלה?!)
2. סליחות הם צורך נפשי אם את מרגישה צורך את יכולה לאמר סלחות אבל בלי החלקים בארמית ובלי י"ג מידות וכל מה שצריך מנין.
כמובן לאחר ברכות השחר.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן