אכילת בשר שאינו צלוי לחלוטין (well done)

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 29/12/06 05:38 ח בטבת התשסז

שאלה

סעדתי במסעדה בשרית כשרה למהדרין (בהשגחת רבנות יהוד). התפריט כולל סוגי בשר אשר מוגשים כשאינם צלויים/מבושלים לחלוטין (כלומר: medium או אפילו Rare). האם ניתן לאכול בשר שכזה ? אם לא-כיצד ישנה תעודת כשרות למקום כזה ?

כמו-כן: האם מותר לאכול דג נא ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ההלכה מקפידה על השיחטה ועל הכשרת הבשר. מעבר לכך מותר לאכלו בכל צורה שהיא. אין לחלק בין בשר ודגים לעניין זה.
http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=56222

עקיבא

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן