איסור נגיעה

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 21/11/01 04:53 ו בכסלו התשסב

שאלה

יש לי חברה וכל פעם שאנחנו ניפגשים אני מנשק אותה בפה האם זה מותר? והאם מותר לנשק בלחי בנות? אשמח אם תענה על השאלה כי אני רוצה לדעת האם אני שוגה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

ניתן לראות את התשובה ב - https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=1510

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן