אימונים להצגה בתשעת הימים

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 22/06/08 21:53 יט בסיון התשסח

שאלה

שלום כבוד הרב.

בעז"ה בחופש הגדול אני מקיים חוג לדרמה ומשחק לבני כיתות ה'-ו'.

החוג כולל לימודי משחק, העשרה, וכו' ובסוף החוג מופיעים הילדים בהצגה לפני ההורים.

לשם ההצגה, מוקצים שלושת השיעורים האחרונים לאימונים. הבעיה היא, ששניים מתוך השלושה- יוצאים בשבוע של תשעת הימים (ב', ה' אב).

ההצגה כוללת קטעי מוזיקה (לא עליזה) ובקטעים האלה, עושים הילדים כל מיני "אפקטים" (צלליות, ריקוד פנסים...)

ועכשיו השאלה, האם מותר להתאמן להצגה זו בתשעת הימים (שדרך אגב, מספרת את סיפורה של מצדה,לאחר חורבן בית שני- לקח שנאת החינם)?

תודה.

תשובה

שלום
מהחלקים השמחים אם ישנם יש להמנע.
ברכה והצלחה