איך לנהוג כאשר אני יודע שאבי נכנס לאתרים לא רצויים?

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 11/05/08 09:16 ו באייר התשסח

שאלה

לאחרונה שמתי לב שמישהו מוחק את קבצי ההיסטוריה של האינטרנט ולא ידעתי מי עושה זאת. כמה פעמים שאבי היה לבד בית ואני הגעתי פתאום אז לקח לו זמן לפתוח לי את הדלת וכשפתח ראיתי שהוא כיבה את המחשב ועשה לו הפעלה מחדש ולאחר שהמחשב נדלק הוא נכנס לאינטרנט ומחק כמה מקבצי ההיסטוריה. חששתי שהוא נכנס לאתרי פריצות ולא ידעתי איך אני אמור להתנהג..מה לומר? למי? איך? וכד'.. בשבוע שעבר הוא תיקן מחשב שלא היה בשימוש ושם אותו בחדר עבודה שלו בבית.והיום בבוקר אמא שלי גם התחילה לחשוש ושאלה אותו מה הוא עושה כל הזמן במחשב כי לפי מה שהיא אומרת הוא היה שם כל הלילה וכאשר היא באה הוא כיבה מיד את המחשב...

פעם אחת הוא שכח למחוק את כל קבצי ההיסטוריה באינטרנט וראיתי שם של אתר היכרויות.

חוץ מזה אימי טוענת שבזמן האחרון הוא נוסע הרבה והיא לא יודעת לאן...

אני לא יודע איך אני אמור להתנהג במצב הזה... בבקשה תייעץ לי איך להתנהג..

תשובה

שלום
על אמא לערוך שיחה דחופה עם אבא, אין ראוי שתהיה מעורב בשיחה זו, אמנם תמיכה מורלית באמא חשובה לה ביותר, לי זה נשמע גרוע מאתרי פריצות.
ברכה והצלחה