איך לחגוג יום הולדת?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 03/03/04 09:07 י באדר התשסד

שאלה

בס"ד

שלום לרב,

אני בת 18 היום.יום הולדת.

איך לחגוג בצורה הרוחנית ביותר?

תודה מראש:)

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

מזל יאה וסימן נאה !!!!!!!!!

ראשית למה חוגגים יום הולדת עייני בתשובתי ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=37143

דעי לך כי זה יום מאוד מיוחד עבורך זה "ראש השנה" הפרטי שלך וביום הזה השם מחכה לשמוע ממך .
לכן כדאי לך להיות עסוקה ביום זה בדברים רוחניים בלימוד תורה ובהרבה תפילה.

אם את יכולה להגיע ביום זה לכותל המערבי זה טוב.
חוץ מזה אם החברות או המשפחה מארגנים לך איזה מסיבת הפתעה תשלבי במהלך המסיבה -ברכות. שכל אחד מהנוכחים יברך אותך !!! ועל כל ברכה תגידי אמן.

כדאי לך ביום זה לגמול חסד עם אחרים.
כדאי לך לאפות עוגות או לחם ולהפריש חלה בברכה.
כדאי לך ביום זה לקנות איזה בגד חדש ולברך עליו (ועל היום) ברכת שהחיינו בשמחה .

ויהי רצון שהשם ישמע את תפילותייך לגאולה קרובה אמן.

בברכה,

עוזיאל

.