אודישנים ב-9 הימים

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 26/06/07 23:55 י בתמוז התשסז

שאלה

שלום

אני עובד עם נוער בסיכון באזור י-ם ואנו בעיצומו של פרוייקט מוזיקה שאחת ממטרותיו העיקריות לשלב בין נוער בסיכון לנוער נורמטיבי. האם ניתן לקיים אודישנים והקלטות ללא קהל ב-9 הימים לא בשבוע שחל בו 9 באב?

תודה

משה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

המנהג הוא להימנע מכל מוסיקה בתשעת הימים, אלא אם כן מדובר במוסיקה עצובה, ולכן רצוי להימנע או לפחות לצמצם את הפעילות בימים אלה. יחד עם זאת כיוון שמדובר בנוער בסיכון, אם הפעילות בימים אלה חשובה וחיונית, יש מקום להקל בתנאי שהפעילות מתבצעת תוך התעסקות ממוקדת בעשיה המוסיקאלית, ולא נלווית לה אווירה של עליצות.
בברכה,
רונן לוביץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן