אהבה

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 06/12/07 01:35 כו בכסלו התשסח

שאלה

שלום לך כבוד הרב,

אני בת 17 וחצי,אני אוהבת מישהו כבר יותר משלוש שנים..בהתחלה חשבתי אולי זה סתם גיל כזה שמתאהבים בכל דבר..אבל עכשיו גדלתי,ואני מבינה את המשמעות..ולא אמרתי לו דבר.עכשיו אני גם לא יודעת מה לעשות..

איך אפשר לשכוח אותו?הוא גר באותה שכונה שאני גרה..אשמח לקבל תשובה.תודה רבה על האתר!

תשובה

שלום רב,
מי אמר שאת צריכה לשכוח? תמיד אפשר לחכות לשעת הכושר ואם יש מישהו הראוי , מותר לקוות לקשר ראוי המוביל לחתונה.
לכן,

א. את צריכה יעוץ של מישהי מבוגרת, אולי מדריכה, או מחנכת.
ב. השאלה מה הוא יחשוב על הדבר? בן כמה הבחור? האם הוא בשל לקשר רציני? האם את בשלה לחתונה?
ג. אם לאחר כל השיחות, הבדיקות, ותגיעי למסקנה שהוא בשל ויכול להיות שירצה למסד קשר, ותמשיכי להיות מעונינת בו, נשים חכמות יודעות לרתום את המערכת, חברות וכו', על מנת ליצור קשר של שידוכין איכותי ומכובד.

בהצלחה.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.