תרומות שיער בימי ספירת העומר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/05/22 11:40 א באייר התשפב

שאלה

היי, שמי אלה ואני אחראית בבית ספרי על פרויקט תרומות דם ושיער, אני שכחתי שבימי ספירת העומר יש הגבלות על שיער. רציתי לדעת אם אפשר לתרום שיער בימים הללו לנשים חולות סרטן {בשיתוף פעולה עם עמותת זיכרון מנחם} ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם זה עובר מיידית לנשים נזקקות אפשר, אבל אם זה לוקח זמן, ראוי לחכות לאחר ל"ג בעומר.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן