תרומות ומעשרות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/09/19 16:52 יג באלול התשעט

שאלה

אני מגדלת בגינה שלי מגוון תבלינים כגון בזיליקום , פטרוזיליה , כוסברה , טימין , רוזמרין , זעתר , שיבה , נענע , לימונית ופלפל חריף .

אני יודעת שצריך לעשר מהם אך אינני יודעת איך ומהי הכמות הנכונה אשמח לעזרה . תבוא עליכם הברכה .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

כדאי להכנס לאתר מכון התורה והארץ. שם יש הסבר איך מפרישים. אם יש שאלות לאחר מכן בשמחה אשתדל לענות.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן