תרומה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/06/18 17:11 יא בתמוז התשעח

שאלה

שלום רב, קיבלתי סכום כסף של 5000 ש"ח ואני רוצה לתרום מזה מעשר. לאיזו מטרה התרומה יכולה להחשב מעשר? אם אני תורם לקניית ילקוטים ומכשירי כתיבה לילדים ממשפחות נזקקות זה נחשב? האם תרומה לתנועת מעיינות בקרית אונו זה נחשב?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

נתינת מעשר העדיפה היא כמובן לתת את זה לאנשים נזקקים, ועל כן הרעיון היסודי של הנגשת אפשרויות לימוד לילדים היא נפלאה.

וכמובן שמותר גם לתנועה הפועלת לטובת עניינים ציבוריים.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן