תפילין

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/10/21 21:03 יא בחשון התשפב

שאלה

שאלה 1 : האם מותר לקרוא בתפילין וידבר משה בתפילת מנחה (זמן מנחה, צהריים)

שאלה 2. האם מותר בכל שלב ביום לומר אחרי שקמתי תפילת מודה אני ?

שאלה 3. האם מותר לי להניח תפילת בבגדים שישנתי בהם (כמובן שהם לא קרועים ויחסים מסודרים)

רק בבקשה לענות לי פשוט ולא לסבך (סליחה אם אני מעליב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

א. אפשר לאחר זמן מנחה גדולה.

ב. מודה אני אומרים רק בבוקר בקימה, מי שלא אמר יכול לומר כל היום.

ג. אפשר אם אלו בגדים מכובדים לעמוד לפני מלך.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן