תפילה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/04/20 09:44 ח בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.

לאחרונה בחופש יוצא לי להתפלל מנחה התפילה שלי ביום( אני מתפללת תפילה אחת בדרך כלל.)

המון פעמים אני מוצאת את עצמי גומרת את התפילה תוך חמש דקות ואז אני מרגישה רע.

שהקדשתי חמש דקות ואולי לא התכוונתי ואיך אני גומרת כל כך מהר.

מה לעשות?

בתודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

להשקיע באיכות התפילה,

לומר מילה מילה מתוך סידור

ולחשוב על מה שאומרים.

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן