תעודת המרה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/12/18 00:56 ו בטבת התשעט

שאלה

שלום רב ותודה על העזרה,

אני גיורת שעומדת להינשא בקרוב בעזרת השם, העניין הוא שעקב מעבר דירה איבדתי את תעודת הגיור המקורית ויש לי העתק נאמן למקור עם חותמת וגם מעשה בית דין כזה השאלה אם זה בסדר להגיש את הנאמנים למקור לרבנות? אני חוששת מאוד שההעתקים לא יתקבלו. מה עושים?

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שואלים את הרבנות, ואם יש בעיה, חוזרים לבית הדין שבו נעשה הגיור, והם יסייעו למצוא פיתרון.

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן