תיקון שבועות בצוותא

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/05/22 11:05 כב באייר התשפב

שאלה

בס"ד

נרשמתי לתיקון שיערך אי"ה בליל שבועות באולם צותא , ברצוני לשאול האם ידוע לכבודו או לחלופין האם יש על מי לסמוך בענין חילול שבת /חג כתוצאה מארוע זה ?

כגון מערכת הגברה ,תאורה , מיזוג , ?

או שארוע זה מיועד לאנשים אשר אינם שומרי מצוות , כך שעדיף ולא להגיע

לתשובתך אודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכהֿֿ

לא הייתי באירוע הזה כבר כמה שנים, ואני חוזר אליו השנה, מתוך הכרה עמוקה כי התורה ניתנה לכלל ישראל.

ֿ בשנים שהייתי נעשה מאמץ משמעותי שהוא יהיה ללא חילול שבת. בכל ההיבטים.

בשל כך אני מניח שיהיה כך גם השנה.

שהלוא גם מי שאינו שומר מצוות - אינו פםור מהן, ואין הצדקה לחילול שבת במצב זה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן