תחפושת של צועניה פורים

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 16/12/19 14:06 יח בכסלו התשפ

שאלה

בס״ד

שלום לכבוד הרב!

אני אשמח בבקשה לשאול שאלה,

אני רוצה להתחפש בעז״ה בחג הפורים שיבוא עלינו לטובה לתחפושת של צועניה.

לאחר קריאה על מה זה צוענים, הבנתי שהם היו אנשים הנודדים ממקום למקום, מאמינים בקוסמות וכו׳.

אני מעוניינת להתחפש לתחפושת של צועניה אך ורק בגלל המראה לא חלילה מהמשמעות.

אשמח לדעת אם אפשר להתחפש לתחפושת זו ואם המשמעות משנה.

תודה גבה על העזרה והמשך יום טוב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום,

כאשר אין בעיה של צניעות, מותר להתחפש כך.

אשתדל להרחיב בהמשך השבוע.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן