תהילים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/08/20 13:04 יג באב התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב יש לי נכדה שהבת שלי ובעלה הביאו אותה עם פונדקאית לא יהודיה הבת שלי כמובן יהודיה ובעלה גם הביצית שלה והזרע שלו השאלה אני נוהגת לומר תהילים כל יום ומבקשת בשבילם בריאות ועוד דברים אני אומרת את שם הנכד ושם אמא שלו מה עושים כיצד אני צריכה לבקש עבור נכדתי את שם ביתי שזה הביצית שלה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

בתך היא האם של הנכדה ובעלה הוא האבא. את אומרת נכון וכך תמשיכי. מאחל לכם שכל תפילותיכם יתקבלו ברצון לפני יוצר כל. תזכי לרוב נחת ולצאצאים רבים ומבורכים.