שמירת העיניים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/03/20 10:25 ד בניסן התשפ

שאלה

כבוד הרב רציתי להגיד לך משהו ולא לשאול אני יודע שזה לא משהו שאני אמור להגיד אבל אני אומר בכל זאת.

בחודשים האחרונים לקחתי על עצמי ממש שמירת העיניים אני יודע שאני לא אמור לעשות את זה אבל צערי הייתי נכנס לאתרי זימה ויום אחד אמרתי לעצמי ההנאה שיש מזה היא הנאה רגעית ולא שווה ואין בה תועלת וזה דופק את הנשמה ואז החלטתי שאני עושה תיקון והיום אני יכול להגיד על עצמי שאני גמול וזה כבר לא מעניין אותי .

אז כבוד הרב יש לי בכל זאת שאלה והיא איך אני יכול לדבוק במטרה ולא לסטות ממנה?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

מאוד מרגש ומשמח לקרוא מה שכתבת.

זכית למעלת בעל תשובה, שזוהי מעלה גבוהה ביותר. אשריך.

לגבי ההמשך, מציע לקרוא את שתי התשובות הבאות. אני חושב שתוכל לדלות משם דברים מועילים.

https://katzr.net/8fec44

https://katzr.net/1f3004

בהצלחה רבה וכל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן