שירים בשלושת השבועות לצורך אי הרדמות בנהיגה

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 27/06/21 18:07 יז בתמוז התשפא

שאלה

שלום רב, מתוכננת לי נסיעה ארוכה מאוד בשלושת השבועות. אני חוששת מאוד מנסיעה ללא שירים, חשש להירדמות וחוסר ריכוז. מדובר בכמה שעות של נסיעה.

האם ניתן להקל באופן חד פעמי, עם שירים רגועים ולא שמחים במיוחד. תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

באופן חד פעמי, לצורך אי הרדמות בנהיגה שיש בזה חשש סכנת נפשות אפשר להתיר לשמוע שירים.

בברכה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן